Εδώ η Εκπαίδευση συναντάει τη Διασκέδαση

Η Σχολή

 • Το Coastal Diving Center παρέχει εδώ και 21 χρόνια εκπαίδευση τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και σε  επαγγελματικό επίπεδο πιστοποίησης για καταδύσεις αναψυχής. 

 • Στον τομέα της επαγγελματικής κατάδυσης, η σχολή διαθέτει  συνεργείο υποβρυχίων εργασιών, με άδεια λειτουργίας από το Υ.Ε.Ν, το οποίο παρέχει υπηρεσίες σε έργα υψηλών απαιτήσεων ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και πεδίο πρακτικής άσκησης των υποψήφιων και  μαθητευόμενων επαγγελματιών δυτών.

 • Συνεργαζόμαστε μόνο με κορυφαίους, στον τομέα τους, οργανισμούς εκπαίδευσης όπως είναι η PADI η  Emergency First Responce το Ελληνικό Κέντρο Καταδύσεων και η Ελληνική Εταιρεία Συγκολλήσεων.

 • Συνεργαζόμαστε μόνο με κορυφαίους, στον τομέα τους, εκπαιδευτές ειδικούς Ιατρούς και επαγγελματίες δύτες οι οποίοι αποτελούν την εκπαιδευτική ομάδα της σχολής τόσο στις ερασιτεχνικές όσο και στις επαγγελματικές εκπαιδεύσεις.

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

 • Το Coastal Diving Center έχει συνεχή έναρξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων προκειμένου να προσαρμόζεται και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε μαθητή.

 • Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σου θα λάβεις με email την ανάθεση του σχολείου σου (κωδικούς και link στο σύνδεσμο), έτσι ώστε να ξεκινήσεις αμέσως την θεωρητική σου εκπαίδευση στην ηλεκτρονική τάξη της PADI.

​​

 • Από τη στιγμή που θα συνδεθείς, στην ηλεκτρονική τάξη της PADI, θα μπορείς να μελετάς οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θέλεις, με ή χωρίς σύνδεση στο Internet.

 • Παράλληλα, σε συνεννόηση με το εκπαιδευτικό προσωπικό της σχολής, θα προγραμματίσεις την πρακτική σου εκπαίδευση σύμφωνα με τις ανάγκες και το πρόγραμμά σου.​​ 

 • Η εκπαίδευση στη θάλασσα, για το πρώτο σου πτυχίο, αποτελείται από 12 συνολικά μαθήματα τα οποία μπορείς συνήθως τα οποία μπορείς συνήθως να ολοκληρώσεις  σε 2 έως 3 ημέρες.

Τα πρώτα σου Βήματα

 • Επικοινώνησε τώρα μαζί μας στο 698 033 91 88 ή συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας για να σε καλέσουμε εμείς

 • Ξεκίνησε αμέσως την online θεωρητική εκπαίδευσή σου

 • Πες μας από ποιο σημείο συγκέντρωσης στην Αθήνα θέλεις να σε παραλάβουμε

Η Ομάδα μας

Μύρωνας Μπολοβίνος M.Ed
PADI MSDT Διευθυντής Σχολής 

Εκπαιδευτής αυτόνομης κατάδυσης 3☆ από το 1997,

Επόπτης επαγγελματικών καταδύσεων και χειριστής ταχυπλόων σκαφών, Εκπαιδευτής εκπαιδευτών της NDL και εκπαιδευτής πρώτων βοηθειών MFA & EFR.

Κωνσταντίνος Κτιστάκης
PADI MSDT

Εκπαιδευτής αυτόνομης κατάδυσης PADI από το 1997 & Εκπαιδευτής EFR, 

Dr. Καλλιόπη Παπαγιάννη
Εκπαιδεύτρια πρώτων βοηθειών

Εκπαιδεύτρια Πρώτων Βοηθειών / First aid Instructor

Ιατρός Ορθοπεδικός Χειρουργός, PADI Divemaster & MFA  Instructor Πτυχιούχος της Ιατρικής σχολήςτου πανεπιστημίου Κρήτης με ειδίκευση στηνορθοπεδική χειρουργική, ξεκίνησε τις καταδύσεις το 1995. Το 1998 έγινε Divemaster της PADI και το 2000 εκπαιδεύτρια

πρώτων βοηθειών και φυσιολογίας των καταδύσεων.

Ιωάννης Πομόνης
PADI Divemaster

O  Γιάννης ξεκίνησε τις καταδύσεις το 2004. Είναι PADI Divemaster

Main Office: 3rd Km Alepochoriou Str. 19100 Greece

Phone: 698 691 25 58

© 2019 by Coastal Diving Center